הוראות הכנה
מרכיבים
12 עוגיות גדולות (שוקולד ציפס )
300 גרם גלידת וניל רכה
6 פרלינים (כדורי באצי, פרארו רושה או נשיקות שוקולד)
לרוטב חם:
200 מל שמנת מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
20 מל ליקר שוקולד
אופן ההכנה
1. מניחים על כל עוגייה 50 גרם גלידה, נועצים במרכז הגלידה פרלין, מכסים בעוגייה שנייה, ומכניסים למקפיא להתמצקות הגלידה.
2. מביאים שמנת מתוקה לרתיחה. מסירים מהאש, מוסיפים שוקולד, ממתינים 2 דקות, מערבבים היטב, מוסיפים ליקר ומערבבים שוב.
3. יוצקים מעט רוטב על צלחת הגשה, מניחים את הקסטה, ויוצקים עליה עוד רוטב חם. מגישים מיד.
מגיש:
מקור: על השולחן
שתף את המתכון