הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר טחון
3 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס שמן זית
1 רסק עגבניות קטן
1 קופסא שעועית ברסק
מלח
פלפל שחור
1/4 כפית כמון
1/4 כפית כמון
1 כפית פפריקה חריפה/מתוקה
1/4 כפית חוויג' למרק
אופן ההכנה
במחבת שניתן להכניסה לתנור מחמממים שמן ומזהיבים את הבצל ומיד את השום.
מוסיפים את הבשר ומערבבים עד שישחימו משני הצדדים.
מוסיפים את רסק העגבניות השעועית ושאר התבלינים ומכניסים לתנור ל 30 דקות בחום של 180 מעלות צלזיוס.
(או מעבירים לקסרול ומכניסים לתנור אם אין מחבת מתאימה).
מגיש:
מקור: רות סירקיס משודרג
שתף את המתכון