חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציפת לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח מרהיבה אורירית וטעימה מאוד
קציפת לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת קינוח מרהיבה אורירית וטעימה מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
קציפת לימון
החומרים
4 חלמונים
3/4 כוס סוכר
1 מיכל קופסאת רכז לימון קפוא פריגת
4 חלבונים
1 מיכל שמנת מתוקה
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
מקציפים את החלמונים (צהוב) והסוכר בסיר קטן עד שהתערובת תפוחה ובהירה. שמים את הסיר הקטן על סיר אחר עם מים רותחים וממשיכים להקציף ללא הפסקה כ 5 דקות ומוסיפים לאט את מיכל רכז הלימון (שהופשר לטמפ החדר)תוך ערבוב מתמיד עד לקבלת מסה אחידה.
מקציפים את החלבונים עד לקצף נוקשה ומקפלים לתוך תערובת החלמונים והרכז.
מקציפים את השמנת המתוקה עם שקית וניל .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון