חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציפת תות מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר לקינוח ארוחות כבדות
קציפת תות מעולה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהדר לקינוח ארוחות כבדות
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם תות בשל נקי ומרוסק בפוד פרוססור
שקית וחצי שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
3 כפות ליקר תפוזים
לקישוט:
תותים יפים
אופן ההכנה
יוצקים לכלי הגשה מעט מרסק התות לשיכבה ראשונה
מקציפים את השמנת בתוספת סוכר וליקר תפוזים עד לקצפת נוקשה
מערבבים ברסק התות בעדינות רבה
ממלאים בכלי ההגשה ומעבירים לקרור למשך כ3 שעות
מקשטים בתות
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון