חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציפת תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציפת תפוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות ליקר תפוזים
2 כוסות מיץ תפוזים טרי
קליפה מגוררת מתפוז אחד
6 חלמונים
1/2 כוס אבקת סוכר
2 כפיות קורנפלור
6 חלבונים
קורט מלח
1 כף אבקת סוכר
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. לערבב ליקר, מיץ תפוזים וקליפה ולהרתיח.
2. להקציף חלמונים + סוכר לקצף בהיר ולהוסיף קורנפלור.
3. להוסיף לבלילה באיטיות (תוך כדי בחישה) את המיץ החם ולחמם על האש עד להתעבות. (לא להרתיח!!) להסיר מהאש.
4. להקציף חלבונים עם מעט מלח ואבקת סוכר עד לקצף יציב.
5. להוסיף את הקצף לבלילה החמה, לבחוש באיטיות ולצנן תוך כדי בחישה.
6. להקציף שמנת מתוקה, להוסיף אותה לקציפה ולמלא גביעים - לקרר.
לקשט בפלחי תפוז.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון