הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות ליקר תפוזים
2 כוסות מיץ תפוזים טרי
קליפה מגוררת מתפוז אחד
6 חלמונים
1/2 כוס אבקת סוכר
2 כפיות קורנפלור
6 חלבונים
קורט מלח
1 כף אבקת סוכר
1/2 כוס שמנת מתוקה
אופן ההכנה
1. לערבב ליקר, מיץ תפוזים וקליפה ולהרתיח.
2. להקציף חלמונים + סוכר לקצף בהיר ולהוסיף קורנפלור.
3. להוסיף לבלילה באיטיות (תוך כדי בחישה) את המיץ החם ולחמם על האש עד להתעבות. (לא להרתיח!!) להסיר מהאש.
4. להקציף חלבונים עם מעט מלח ואבקת סוכר עד לקצף יציב.
5. להוסיף את הקצף לבלילה החמה, לבחוש באיטיות ולצנן תוך כדי בחישה.
6. להקציף שמנת מתוקה, להוסיף אותה לקציפה ולמלא גביעים - לקרר.
לקשט בפלחי תפוז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון