הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילוגרם בשר בקר טחון עבה
1/2 כוס בורגול דק
2 בצלים בינוניים, מגוררים
1 פלפל ירוק, רצוי אחד חריף, קצוץ דק
1 כפית אבקת צילי אדום חריף
1 כפית כמון
1/3 פטרוזיליה צרור, קצוץ דק
3 שיני שום, טחון
1/3 כוס נענע קצוצים דק או 2 כפות פתיתי נענע יבשה או בזיליקום יבש
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה
1. בקערה עמוקה מתפיחים את הבורגול עם מים חמים ל 20 דקות ספיגה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים. ולשים את התוכן היטב
3. מחממים מחבת עם שמן ומגלגלים מהתוכן חתיכות בגודל אגוז מלך ומניחים על המחבת לטיגון משני צידי הקציצה כ 2 דק' לצד
4. אופציה נוספת בגריל הביתי עד לשחמת שני הצדדים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון