חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בורגול וטלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בורגול וטלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילוגרם בשר בקר טחון עבה
1/2 כוס בורגול דק
2 בצלים בינוניים, מגוררים
1 פלפל ירוק, רצוי אחד חריף, קצוץ דק
1 כפית אבקת צילי אדום חריף
1 כפית כמון
1/3 פטרוזיליה צרור, קצוץ דק
3 שיני שום, טחון
1/3 כוס נענע קצוצים דק או 2 כפות פתיתי נענע יבשה או בזיליקום יבש
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה
1. בקערה עמוקה מתפיחים את הבורגול עם מים חמים ל 20 דקות ספיגה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים. ולשים את התוכן היטב
3. מחממים מחבת עם שמן ומגלגלים מהתוכן חתיכות בגודל אגוז מלך ומניחים על המחבת לטיגון משני צידי הקציצה כ 2 דק' לצד
4. אופציה נוספת בגריל הביתי עד לשחמת שני הצדדים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון