הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילטים של בקלה ללא עור
1 תפו"א מבושל קלות ומגורד בפומפייה
1 ביצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן נענע קצוצה
¼ כרישה קצוצה דק מאד
1 שן שום גדולה קצוצה דק מאד
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור גרוס
¼ כפית כמון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
קוצצים את הבקלה דק מאד בעזרת סכין (אין להשתמש במעבד מזון). מעבירים את הדג לקערה ומוסיפים את שאר החומרים למעט השמן. מערבבים היטב לתערובת אחידה. מחממים שמן במחבת. יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים. מעבירים לנייר סופג לפני ההגשה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון