הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון
2 תפו"א מקולפים,מבושלים,מעוכים
1 קישוא מגורר דק
1 גבעול סלרי מגורר דק
1 כף שמן לבישול
2 כפות קמח
מלח,פלפל לפי הטעם
3 ביצים טרופות קלות
פירורי לחם
2 כוסות מרק בקר חם
שמן או מרגרינה
אופן ההכנה
מערבבים יחד את המיצרכים פרט לביצים,פירורי הלחם והמרק.
מעצבים קציצות בגודל בינוני ומגלגלים אותן בפירורי הלחם.טובלים אותם בביצים ומטגנים אותן בשמן או במרגרינה המחוממים.
הופכים אותן כך שתהינה שחומות מכל צד.כאשר הן שחומות מסירים את עדפי השומן ושופכים עליהן את מרק הבשר.
מכסים היטב ומבשלים על אש נמוכה 10-15 דקות.
מגיש:
מקור: ג
שתף את המתכון