חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר/כבש עטופות בחציל בסגנון אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה - קציצות כבש עטופות בפרוסות חצילים מטוגנות
קציצות בקר/כבש עטופות בחציל בסגנון אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מוסקה - קציצות כבש עטופות בפרוסות חצילים מטוגנות
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג בשר כבש טחון
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
4 כפות שמן זית
3 שיני שום קצוצות
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבנייה קצוצה
1 פלפל ירוק חריף קצוץ
מלחפלפל גרוס
3 כפות נענע טרייה או נענע מיובשת
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
6 חצילים בינוניים פרוסים לאורך
3 עגבניות בשלות יפות פרוסות לרוחב - חצי ס"מ
2 כוסות מרק עוף
3 כפות שמן
8 פלפלים ירוקים חריפים
חצי כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה
מערבבים את חומרי הקציצות וצרים מהם כדורים בגודל כדור טניס ומוציאים לצלחת או מגש.
מטגנים אותן קלות במחבת טפלון עם מעט שמן זית.
פורסים את החצילים בסכין לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
ממליחים ומפלפלים ומטגנים קלות עד להזהבה במחבת טפלון עם מעט שמן ומוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
מצליבים 4 פרוסות חציל ומניחים במרכזן קציצה.
עוטפים את הקציצה בפרוסות החציל ומניחים מעל כל "אריזה" פרוסת עגבנייה.
מסדרים את ה"אריזות" בתבנית אפיה וביניהן פלפלים ירוקים ומוזגים את מרק העוף.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כחצי שעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון