חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר עם פטריות וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר רכות במיוחד. הרוטב מתאים לחודשי הקיץ הודות ללימון והנענע.
קציצות בקר עם פטריות וקישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר רכות במיוחד. הרוטב מתאים לחודשי הקיץ הודות ללימון והנענע.
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
½ ק"ג בשר טחון
1 בצל מגורד וסחוט
1 תפוח אדמה מגורד
1 קישוא מגורד
2 פרוסות לחם מושרות וסחוטות
1 ביצה
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
שמן זית
פלפל חריף קטן
סלסלת פטריות
3 קישואים
3 שיני שום קצוצים
4 בצלים ירוקים
½ כוס יין לבן
1 כוס מרק עוף
מיץ מלימון אחד
½ כוס נענע
½ כוס פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ומכינים קציצות מעט שטוחות. מטגנים אותם במעט שמן זית כדקה מכל צד ומניחים בצד. פורסים את הירקות ומטגנים הכל ביחד ( מוסיפים עוד שמן לפי הצורך ) מספר דקות. מוסיפים את היין, מלח ופלפל שחור ומבשלים על אש גבוהה עד שהיין מצטמצם לחצי.
מחזירים את הקציצות לסיר, מוסיפים את המרק והלימון, מטבלים ומבשלים על אש נמוכה כ 30 דקות. קוצצים את הנענע והפטרוזיליה ומוסיפים לתבשיל לעוד 10 דקות. אפשר להגיש אם אורז לבן או לבד עם לחם שחור.
בתאבון !
מגיש: mario
מקור:
שתף את המתכון