הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם פילה ברבוניה ללא עור חתוכים לקוביות קטנות
1 חלבון ביצה
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
חצי כפית מלח
2 כפות נדיבות של פירורי לחם
2 עגבניות קצוצות
חצי בצל קצוץ
1 שן שום חצויה ופרוסה דק
5-6 עלי נענע קצוצים דק
טבסקו (לפי הטעם)
1 כפית רסק עגבניות
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הדג עם הצ'ילי, החלבון, הפטרוזיליה, פירורי הלחם והמלח. במחבת עם מעט עומק מחממים את שמן הזית. מטגנים קלות את הבצל והשום. מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב. מוסיפים את רסק העגבניות ומעט מים. מערבבים ומוסיפים מעט מלח. מוסיפים טבסקו לפי הטעם. מבשלים כחמש עד שבע דקות. יוצרים מהתערובת בקערה קציצות ומניחים ברוטב החם. אחרי חמש דקות הופכים את הקציצות וממשיכים לבשל ביחד עוד כעשר דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון