הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל פרוס לפרוסות מטוגן
חצי קילו בשר טחון +תפו"א מגורד + בצל מגורד + תבלינים
5 תפו"א קלופים וחתוכים לחצי
1 בצל מגורד
כוס וחצי מים
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
תבלינים
אופן ההכנה
לטגן את פרוסות החציל ולשים בצד
לערבב את הבשר עם התפו"א + הבצל + התבלינים להכין קציצות אובליות
ולטגן
לקחת סיר עם כוס וחצי מים לבשל את חצי התפו"א ולאחר מכן
להוסיף את העגבניות + הבצל + תבלינים לאחר שתפ"ו האדמה מבושלים להוסיף את הקציצות המטוגנות ולהמשיך לבשל 10 דקות , להוסיף את החצילים לבשל דקותיים
ולגיש
צריך לצאת עם מעט רוטב בתחתית הסיר
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון