חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ברוטב חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד
קציצות ברוטב חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל פרוס לפרוסות מטוגן
חצי קילו בשר טחון +תפו"א מגורד + בצל מגורד + תבלינים
5 תפו"א קלופים וחתוכים לחצי
1 בצל מגורד
כוס וחצי מים
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
תבלינים
אופן ההכנה
לטגן את פרוסות החציל ולשים בצד
לערבב את הבשר עם התפו"א + הבצל + התבלינים להכין קציצות אובליות
ולטגן
לקחת סיר עם כוס וחצי מים לבשל את חצי התפו"א ולאחר מכן
להוסיף את העגבניות + הבצל + תבלינים לאחר שתפ"ו האדמה מבושלים להוסיף את הקציצות המטוגנות ולהמשיך לבשל 10 דקות , להוסיף את החצילים לבשל דקותיים
ולגיש
צריך לצאת עם מעט רוטב בתחתית הסיר
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון