הוראות הכנה
מרכיבים
5 עגבניות
בצל
שום
חציל גדול / 2 בינוניים
קילו בשר כבש טחון
אופן ההכנה
מטגנים קציצות קטנות מהבשר ושמים בצד.
מאדים את הבצל והחציל ומוסיפים שום.
מוסיפים פלפל, מלח, מעט פפריקה מתוקה,אורגנו ובזיליקום לפי הטעם.
מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות קטנות.
כאשר הרוטב הפך לאחיד ולא מבחינים בחלקי העגבניות מוסיפים את הקציצות פנימה ומבשלים על אש קטנה מאוד בבעבוע במשך חצי שעה עד להשתלבות הטעמים.
בתאבון 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון