הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
1/2 קילו בשר טחון )בקר / כבש(
1 בצל קטן מגורר על החלק הקטן של הפומפיה
פירורי הלחם יקבעו את מרקם הקציצה
1/3 כוס שמן זית
1 כוס פטרוזיליה קצוצה )לפי הטעם, אפשר פחות(
2 פרוסות לחם ישן ללא החלק הקשה
1 ביצה
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים את הבשר עם הבצל, פטרוזיליה, ביצה, מלח, פלפל, שמן זית.
טובלים את פרוסות הלחם במים מספר דקות, סוחטים קלות, לא חזק.
מערבביםלתוך התערובת.
מערבבים היטב, מכניסים את התערובת לחצי שעה למקרר. מוציאים,
יוצריםקציצות ומטגנים. גודל הקציצות הוא לפי הטעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון