הוראות הכנה
מרכיבים
21 קילו בשר טחון
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזליה קצוצה
כף מרק עוף
21 כפית כרכום
21 כפית פלפל לבן או שחור
21 כוס שמן
21 כוס מים
3 בצלים גדולים
לטגן עד להזהבה
לרוטב בסיר כ 2 כוסות מים
כף מרק עוף
21 כפית כרכום
21 כפית פלפל לבן
41 כפית שמן
לצור כדורי בשר קטנים
אופן ההכנה
את הבשר עם הירק והתבלינים כולל השמן והמים לערבב ולהניח בצד כ 10 דקות.
להכין סיר עם מים כרבע מגובה הסיר עם כף מרק עוף כרכום ופלפל לבן ומעט שמן
כשהסיר רותח להוסיף את הקציצות לבשל עד שהרוטב מצתמצם.
להוסיף את הבצל המטוגן ולבשל על אש נמוכה עד שמתקבל רוטב חום.
תהנו ובתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון