חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר ברוטב עגבניות ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר ברוטב סמיך וטעים.
קציצות בשר ברוטב עגבניות ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר ברוטב סמיך וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בשר טחון טרי .
כף גדושה שום כתוש
+בצל בינוני מגורר ומטוגן קלות .
6כפות פרורי לחם
(2 כפות שמן אם הבשר הוא ללא שומן )
פפריקה חריפה /ומתוקה פלפל שחור לפי הטעם .
2כפות אבקת מרק .
2 כפות רסק עגבניות .
1עגבניה מגוררת.(כפית סוכר לרסק עגבניות)
3ביצים .
5 שיני שום פרוסות
אופן ההכנה
בקערה גדולה לשים את הבשר עם הבצל המטוגן שום ופירורי לחם לערבב היטב
להוסיף -ביצים פלפל שחור . ואבקת מרק
ומעט מלח ושוב לערבב היטב לעיסה הומוגנית
לעטוף את הקערה בנילון נצמד ולהשאיר לנוח כחצי שעה במקרר
אחרי שהבשר נח ליצור עם ידיים רטובות קציצות לטבול בפירורי לחם בלבד.
ולטגן במחבט עם מעט שמן עד לגוון חום .
בתחתית סיר שטוח להניח פרוסות תפוח אדמה ולפזר עליהם את השום
ולסדר את הקציצות לכסות במים רותחים .
לתת לזה להתבשל על אש בינונית כ-15 דקות. ובקערית קטנה לשים עגבניה מגוררת.רסק עגבניות .סוכר.
פפריקה המתוקה/והחריפה. אבקת מרק .מלח . ולדלל עם מים מהברז ולהוסיף לסיר.
להמשיך לבשל על אש קטנה עד שיסמיך. ולהשאיר רוטב להגשה .
בהצלחה ובתאבון titi
מגיש: titi
מקור: אישי
שתף את המתכון