הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לרוטב:
קופסת רסק עגבניות גדולה
3 כוסות מים
2 כפות סוכר)(אני מחליפה ב"כמו סוכר")
2 כפות מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
החומרים לקציצות:
1 ק"ג בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ ומטוגן
8 שיני שום קצוצות דק דק
שתי ביצים
כף שמיר קצוץ
כוס פירורי לחם (אפשר להחליף לקמח או לקמח מצה בפסח)
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
הכנת הרוטב :
מערבבים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.
הכנת הקציצות:
מערבבים את כל החומרים, יוצרים כדורים בידיים רטובות, ומטגנים במחבת ששומנה קלות בספרי שמן.
מעבירים את המטוגנות לתוך הרוטב הרותח, ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.
מעדן.
למי שמבקש לחסוך בטיגון - הנחת הקציצות ישר לתוך הרוטב הרותח בזהירות, עושה את העבודה גם כן.
מגיש:
מקור: מי זוכר?
שתף את המתכון