הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
בשר טחון
פטרוזיליה (לא חובה)
1 ביצה,
תפו"א בינוני מגורד
בצל בינוני מגורד
פלפל שחור טחון
מלח
אבקת מרק עוף
שום כתוש
שאר המרכיבים:
תפו"א
שקית רוטב צלי
1- 2 בצלים גדולים
מים
אופן ההכנה
קציצות: מערבבים את כל המרכיבים יחד ויוצרים כדורים בגודל בינוני.
אח"כ מטגנים מעט את הבצל , מוסיפים לשם תפו"א חתוכים (לא חובה), מטגנים אותם קצת ואז מוסיפים את הקציצות. מעל זה שופכים את הרוטב עשוי מאבקת רוטב צלי עפ"י ההוראות, כמובן צריך להוסיף יותר מים, עד לגובה של הקציצות בסיר. מבשלים על אש נמוכה. אם הבשר טוב, זה לא יקח הרבה זמן.
יוצא סוף הדרך.
מגיש:
מקור: סבתא של חבר שלי
שתף את המתכון