הוראות הכנה
מרכיבים
- ½ ק"ג בשר טחון
- ½ כוס קמח מצה
- 2 כפות שקדים קצוצים
- 50 גרם צימוקים בהירים
- 2 ביצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- ½ כפית קנמון
אופן ההכנה
-מערבבים בקערה את הבשר הטחון עם 2 כפות גדושות מקמח המצה.
- מוסיפים את השקדים, הצימוקים, הביצים, המלח והפלפל והקנמון.
- יוצרים תערובת אחידה וחלקה.
- את קמח המצה הנותר שמים בצלחת שטוחה.
- יוצרים, בידיים רטובות, מתערובת הבשר כ-12-15 קציצות וטובלים כל אחת מהם בקמח המצה.
- מטגנים את הקציצות בשמן עד להשחמה משני הצדדים.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון