הוראות הכנה
מרכיבים
400 ג"ר צוואר בקר טחון
100 ג"ר חזה הודו/עוף טחון
1 בצל קצוץ דק מאוד
1 עגבניה גדולה קלופה וקצוצה דק מאוד
2 ביצים
2 כפות פירורי לחם או 2 פרוסות לחם עבות ללא הקרום שרויות במים שנססחטו
2 - 3 כפות שמן זית
1 כפית מלח בישול
11/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית פפריקה חריפה
1 כפית סודה לשתיה
(אופציונלי 1 כוס פטרוזיליה או כוסברה , שום כתוש כפית)
אופן ההכנה
1.בקערה לשים את כל החומרים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2.מניחים את הקערה עם הבשר לשעה לאיחוד והתפחה (לא במקרר)
3.מכינים קציצות או קבבונים ומניחים על מגש
4.מחממים את המצלית על הגז או את הגריל בתנור או את הטוסטר אובן מורחים את הקציצות
במעט שמן וצולים כ 3 דקות מכל צד עד להשחמה יפה
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון