הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון
1.4 כוס אורז שטוף ונקי
חצי חבילה פטרוזליה
חצי כוס קמח מצה
תבלינים : מלח פלפל, מעט כמון , אבקת מרק
5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לחצי
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
כוס שעועית אדומה מבושלת
פרוסות בצל שלם
אופן ההכנה
לערבב את הבשר האורז הפטרוזיליה , תבלינים וחצי כוס קמח מצה
להכין קציצות שמנות ויפות
לשים סיר על הגז עם 2.5 כוסות מים ולהרתיח , לאחר ההרתחה להוסיף את הקציצות
ולהמשיך לבשל
כעבו ר רבע שעה של בישול להוסיף את התפוחי האדמה + השעועית האדומה המבושלת
בצל , ועגבניות המרוסקות ותבלינים
להמשיך לבשל עד שתפו"א מבושלים
לצריך להשאר מעט רוטב בסיר
טעים מאוד וממומלץ
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון