הוראות הכנה
מרכיבים
21 ק"ג בשר טחון [טרי ללא שומן]
1 חבילה ארטישוק קפוא
1 שורש סלרי ללא העלים.
כוס פיטרוזליה קצוצה.
2 שיני שום כתוש
21 כפית כרכום
1 כף מרק עוף
21 כפית פלפל לבן
21 כוס שמן
1 בצל מגורד
אופן ההכנה
את תערובת הבשר יש להכין קודם.הבשר טחון עם בצל המגורד,פטרוזליה,ומחצית מהשמן,פלפל שחור ומלח להוסיף גם רבע כוס מים לערבב לעיסה ולתת לבשר לנוח, כרבע שעה
את השום לאדות בסיר, את שורש הסלרי לחתוך לרצועות ולהוסיף לאידוי,את הארטישוק,
מים עד גובה הארטישוק ,להוסיף את התבלינים בזמן רתיחה לצור קציצות עגולות או מאורכות לפי בחירה ולנמיך על אש נמוכה למשך שעה .
מגיש:
מקור: מרוקאי
שתף את המתכון