הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בקר טחון
1 חציל קלוי
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
פטרוזיליה קצוצה
נענע קצוצה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית כמון
אופן ההכנה
לקלות את החציל- בתנור או במחבת פסים ללא שמן, להפוך מידי פעם .
לקצוץ את בשר החציל ולהוסיף לבשר הטחון, להוסיף את שאר החומרים ולערבב טוב, להשאיר
במקרר לשעה.
ליצור קציצות ולטגן . או לצלות במחבת פסים עם מעט מאוד שמן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון