חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר עם פיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר טחון ואגוזים הם שילוב מנצח
קציצות בשר עם פיסטוק חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בשר טחון ואגוזים הם שילוב מנצח
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות :
500 גרם בקר טחון
¼ כפית פלפל אנגלי
¼ כפית קינמון
¼ כפית שומר טחון
½ כוס סולת
1 ביצה
200 גרם פיסטוק חלבי קלוף, קלוי וקצוץ
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
שמן לטיגון
לרוטב:
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית קליפת לימון מגוררת
אופן ההכנה
1. מערבבים את הבשר עם תבלינים, סולת , ביצה, פיסטוק ומחצית מהפטרוזיליה. מתבלים בפלפל ומלח. רצי להשהות את התערובת במשך שעה לפני שיוצרים את הקציצות.
2. בסיר רחב מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצל והשום עד שהם מזהיבים. מוסיפים רסק עגבניות, גרידת לימון ו- 2 כוסות מים.
3. יוצרים קציצות מתערובת הבשר ומניחים בזהירות בתוך הרוטב. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה ורבע עד שכמעט ולא נשארים נוזלים בסיר. מגישים חם עם רוטב ואורז.
מגיש: קיבי
מקור: מועצת הבשר
שתף את המתכון