חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות דגים מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות דגים מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
450 גר' פילטים דג ים לבן קצוצים דק
1 קופסה סרדינים ללא הנוזלים
2 שיני שום קלופות וקצוצות דק
1 תפוח אדמה מבושל ומעוך
10 גבעולי פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
כף בזיליקום יבש
2 פטריות שיטאקי קצוצות דק
4-3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
2 כפות שמן זית
מלח .פלפל שחור. פפריקה חריפה לפי הטעם.
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב בקערה , את כל חומרי הקציצות: מתחילים בשתי כפות פירורי לחם, ורואים אם התערובת מוצקה למדי אך לא קשה. במידת הצורך מוסיפים את שאר הפירורים.
2. יוצרים קציצות מהתערובת ומהדקים אותן היטב.
3. מחממים שמן בגובה כ-2 ס"מ במחבת רחבה. מטגנים את הקציצות משני הצדדים מספר דקות, עד שמזהיבות. סופגים את עודפי השמן בנייר סופג.
מגיש: elig
מקור: אישי
שתף את המתכון