הוראות הכנה
מרכיבים
450 גר' פילטים דג ים לבן קצוצים דק
1 קופסה סרדינים ללא הנוזלים
2 שיני שום קלופות וקצוצות דק
1 תפוח אדמה מבושל ומעוך
10 גבעולי פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
כף בזיליקום יבש
2 פטריות שיטאקי קצוצות דק
4-3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
2 כפות שמן זית
מלח .פלפל שחור. פפריקה חריפה לפי הטעם.
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מערבבים היטב בקערה , את כל חומרי הקציצות: מתחילים בשתי כפות פירורי לחם, ורואים אם התערובת מוצקה למדי אך לא קשה. במידת הצורך מוסיפים את שאר הפירורים.
2. יוצרים קציצות מהתערובת ומהדקים אותן היטב.
3. מחממים שמן בגובה כ-2 ס"מ במחבת רחבה. מטגנים את הקציצות משני הצדדים מספר דקות, עד שמזהיבות. סופגים את עודפי השמן בנייר סופג.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון