חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות דגים (נסיכת הנילוס +טונה במים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות מעודנות עם חמיצות קלה לאזון הריח הידוע של הדגים. השלוב של טונה ונסיכת הנילוס brיוצר איזון נעים מבחינת הטעמים. br
קציצות דגים (נסיכת הנילוס +טונה במים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות מעודנות עם חמיצות קלה לאזון הריח הידוע של הדגים. השלוב של טונה ונסיכת הנילוס brיוצר איזון נעים מבחינת הטעמים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם נסיכת הנילוס (קפוא)
1 קופסא טונה במים
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות שמיר קצוץ
1 כף תערובת תיבול לדג ,( טעם וריח "קרנבל של טעמים")
2 ביצים
אופן ההכנה
להפשיר את הדג (נסיכת הנילוס) כך שאפשר יהיה לחתוך אותו . לטחון את הדג.
לפתוח קופסת הטונה במים , לסנן ולפורר.
להוסיף לתערובת הדג הטחון.
להוסיף שאר החומרים והביצים וללוש לתערובת אחידה.
ליצור קציצות בידיים רטובות (כ-15 יחידות) לטגן בשמן קנולה
על אש בינונית כ-4 דקות מכל צד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון