הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם נסיכת הנילוס (קפוא)
1 קופסא טונה במים
4 כפות מיץ לימון סחוט טרי
2 כפות שמיר קצוץ
1 כף תערובת תיבול לדג ,( טעם וריח "קרנבל של טעמים")
2 ביצים
אופן ההכנה
להפשיר את הדג (נסיכת הנילוס) כך שאפשר יהיה לחתוך אותו . לטחון את הדג.
לפתוח קופסת הטונה במים , לסנן ולפורר.
להוסיף לתערובת הדג הטחון.
להוסיף שאר החומרים והביצים וללוש לתערובת אחידה.
ליצור קציצות בידיים רטובות (כ-15 יחידות) לטגן בשמן קנולה
על אש בינונית כ-4 דקות מכל צד.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון