חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות דגים עם גרגרי חומוס וזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות דגים עם גרגרי חומוס וזעפרן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג פילה דג ים טרי
1 בצל קצוץ דק
צרור קטן של פטרוזיליה קצוצה
צרור קטן של כוסברה קצוצה
צרור קטן של נענע
1 כף קליפת לימון מגורת
1 כף פירורי לחם
מלח ופלפל
לתבשיל: 24 שיני שום שלמות
1 כף פלפל צ'ומא
150 גרם גרגרי חומוס שהושרו לילה במים
4 פלפלים מתוקים יבשים שהושרו 10 דקות במים חמים
¼ כפית זעפרן
4 כפות לימון כבוש קצוץ דק
1 ליטר מים (ממי הבישול של החומוס)
צרור של כוסברה קצוצה דק
חופן זיתי קלמטה מגולענים
מלח
מעט פלפל שאטה גרוס
אופן ההכנה
טוחנים יחד את הדג, הבצל, עשבי התיבול של הקציצות ופירורי הלחם. מתבלים במלח, פלפל וקליפת לימון ויוצרים קציצות.
מסננים את החומוס, שוטפים ומבשלים במים חדשים כשעתיים עד להתרככות. מניחים בסיר רחב פלפל צ'ומא, פלפלים יבשים חתוכים לרצועות, לימון כבוש, גרגרי חומוס, זעפרן ושום. יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים לסיר את הקציצות, הכוסברה והזיתים. מתבלים במלח ופלפל שאטה ומבשלים כחצי שעה.
מגיש: dylam
מקור: שף יניב גור-אריה
שתף את המתכון