הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת דג פילה בקלה או מרלוזה
2. 1 ראש שום מנוקה
3. חצי צרור של כוסברה
4. 2 פרוסות של לחם מושרה במים (רק הלבן)
5. 1 בצל בינוני
6. 1 ביצה
7. כפית שטוחה של מלח, ½ כפית פלפל לבן, ו -½ כפית כמון
8. 3 פלפל שטה (רק למי שאוהב פיקנטי) מומלץ!!!
9. קמח לטיגון הקציצות
אופן ההכנה
1. טוחנים במטחנה את הדגים, השום, הכוסברה, הלחם כשהוא סחוט.
2. ממשיכים לטחון את הבצל בסוף.
3. להוסיף לתערובת את הביצה והתבלינים לתערובת אחידה וחלקה.
4. יוצרים קציצות ומקמחים אותם בקמח (ניתן להוסיף מעט מלח ופלפל לבן לקמח).
5. מטגנים את הקציצות חצי טיגון ומקררים.
6. כל שנשאר הוא להוסיף את הקציצות לרוטב שבוחרים לבישול קצר של 15-20 דקות.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון