הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם נסיכה טחונה
1 תפוח אדמה מגורר וסחוט
מלח ופלפל
כוס פטרוסיליה קצוצה
1 ביצה
כף פירורי לחם
½ כפית תבלין "לקאמה" (מומלץ אך לא חובה)
לרוטב:
2 כפות פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
חופן כוסברה קצוצה
4 כפות שמן
½ כוס מים
לסיר:
3 גזרים מנוקים וחתוכים בינוני
3 שיני שום פרוסות גס
2 פלפלים יבשים מושרים במים וחתוכים גס
1 עגבניה חתוכה לרבעים
אופן ההכנה
1) מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות ומשהים במקרר לשעה. מכינים
קציצות שטוחות בידיים ומטגנים במחבת עם שמן. מניחים על נייר סופג.
2) מפזרים בסיר את הגזרים,שום,פלפלים, עגבניה ומעל מפזרים כוסברה.
3) מערבבים בקערית שמן, מים, פפריקה, מלח ופלפל.
4) יוצקים את הרוטב לסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים לאש קטנה, מוסיפים קציצות
לסיר ומבשלים עוד כשעה עד שהכל מתרכך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון