הוראות הכנה
מרכיבים
קציצות:
1 ק"ג בשר הודו
2 בצל ירוק, קצוץ דק מאוד
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק מאוד
1 כף שמן שומשום
1 כף שמן צמחי
2 כפות רוטב סויה
3 כוסות פירורי לחם יבש
2 ביצה,
למיטבל:
1/4 כוס סוכר חום
1/4 רוטב סויה
1/4 כוס חומץ אורז
2 או 3 פרוסות ג'ינג'ר טרי מרוסק
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 200 מעלות.
1. בקערה מערבבים יחד את כל החומרים לקבלת עיסה אחידה, מעבירים לקרור של שעה
2. בתבנית משומנת קלות מניחים קציצות שגללנו ביד.מסדרים יפה את הקציצות על התבנית
ואופים 20-25 דקות, הופכים את הקציצות בחצי האפיה ומחזירים עד להשחמה
3.כדי להפוך את רוטב לטבילה: בסיר קטן, מערבבים את כל המרכיבים יחד על אש בינונית נמוכה עד שהסוכר נמס. מבשלים 3 דקות תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהרוטב מסמיך מעט.
מגישם את הקציוצות עם קיסמים ורוטב הטבילה בקערה לשולחן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון