חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות הודו עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות מבשר הודו תחתון (שוק מפורק) בתוספת ירקות. brהקציצות רכות וטעימות ואופן ההכנה קל. br
קציצות הודו עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות מבשר הודו תחתון (שוק מפורק) בתוספת ירקות. brהקציצות רכות וטעימות ואופן ההכנה קל. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 תפוח אדמה מבושל (כ-150 גרם) קלוף ומגורד דק.
1 גזר (כ-100 גרם) מקולף ומגורד דק.
1 קישוא (כ-150 גרם) קלוף ומגורד דק.
1 קטע כרשה (כ-150 גרם מן החלק הלבן) חתוך לפרוסות דקות
2 כפות שמן זית
2 ביצים
½ פיתה מושרית במים וסחוטה היטב.
1 ק"ג תחתון הודו טחון (שוק מפורק מכיל גידים רבים- מומלץ לנקותם לפני הטחינה).
מלח
פלפל
שמן קנולה לטיגון הקציצות.
אופן ההכנה
תפוח אדמה, גזר וקישוא לגרד דק על פומפייה. לפרוס קטע הכרשה לפרוסות דקות ולהשחים מעט במחבת , עם 2 כפות שמן זית, תוך ערבוב. להסיר מן האש ולערבב את הירקות עם הכרשה המטוגנת ולהוסיף 2 ביצים טרופות. לתבל במלח ופלפל לפי הטעם להוסיף את הבשר הטחון ולערבב היטב (הכי טוב בידיים נקיות ורטובות).
להכניס למקרר למשך ½ שעה.
לחמם שמן קנולה במחבת רחבה, ליצור קציצות בידיים רטובות ולטגן כ-3 דקות מכל צד על אש בינונית.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון