הוראות הכנה
מרכיבים
21 ק"ג הודו טחון
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבניה קצוצה דק
פרורי לחם לפי הצורך מקסימום 41 כוס
1 חציל אפוי מקולף וטחון
כוס פטרוזליה קצוצה דק
אבקת מרק בצל
אבקת שום
פפריקה פלפל שחור
מעט קינמון
מעט אגוז מוסקט
שמן
מלח
לרוטב
1 בצל גדול קצוץ
1 עגבניה קצוצה דק
פלפל שחור פפריקה
אבקת שום
3 כפות רסק בניות
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים להוסיף 1 בצל ועגבניה אחת ומעט שמן
2 לטגן בסיר רחב את הבצל השני ואח"כ להוסיף את העגבניה מלח פפריקה פלפל שחור אבקת שום ורסק עגבניות (מעט מאד סוכר או תחליפו להורדת החמיצות של העגבניות) להוסיף מיים עד לקבלת רוטב סמיך ולא מידי ליצור כדורים לתוך הסיר
לבשל כ 30 דק'
בתאבון
קובי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון