חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות חומוס ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות נהדרות. מתכון שהתפרסם בעיתון "מנטה"
קציצות חומוס ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות נהדרות. מתכון שהתפרסם בעיתון "מנטה"
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 1 כוסות גרגירי חומוסמושרים במים לילה -ולבשל כשעה במים
2 כפות מים (רצוי ממי הבישול של החומוס)
1 ביצה טרופה
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ דק
2 כפות שמיר קצוץ
1/2 - 3/4 כוס קמח
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
מעבדים את החומוס עם 2 כפות המים במעבד מזון לתערובת אחידה.
מעבירים לקערה , מוסיפים ביצה , תבלינים ועשבי תיבול , מערבבים ומוסיפים בהדרגה את
הקמח עד שנוצרת עיסה יציבה.
מחממים במחבת שמן בגובה של כחצי ס"מ. מניחים במחבת בצורה מרווחת כמה כפות גדושות
מהעיסה ומשטחים בעדינות לקציצות רחבות בעובי בינוני. מטגנים על להבה בינונית
כ-2 דקות מכל צד.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון