חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות חזה עוף עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוון טעים לקציצות חזה עוף המשעממות ע"י תוספת ירקות מביא לתוצאה טעימה.
קציצות חזה עוף עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גוון טעים לקציצות חזה עוף המשעממות ע"י תוספת ירקות מביא לתוצאה טעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה עוף (טרי או מופשר מהקפאה) מנוקה מגידים
250 גרם בצל חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
100 גרם חלה מושרית במים וסחוטה
200 גרם אפונה ירוקה
200 גרם גזר גמדי
2 ביצים גדולות
1 כף גדושה תבלין לקציצות
½ כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל החתוך עד הזהבה
לטחון את חזה העוף, הבצל, החלה ,האפונה והגזר. לתבל בתבלין קציצות, מלח ופלפל, להוסיף את הביצים ולערבב במערבל מזון לקבלת עיסה אחידה.
להכניס למקרר למשך ½ שעה.
לחמן שמן קנולה במחבת רחבה וליצור קציצות (אפשר להיעזר במדידת גודל הקציצה בכף כדורית לגלידה) לטגן ½3 עד 4 דקות מכל צד על אש בינונית. להוציא מן המחבת לצלחת עם ניר סופג.
לקרר כ-5 דקות ולהגיש.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון