הוראות הכנה
מרכיבים
800 גרם חזה עוף (טרי או מופשר מהקפאה) מנוקה מגידים
250 גרם בצל חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
100 גרם חלה מושרית במים וסחוטה
200 גרם אפונה ירוקה
200 גרם גזר גמדי
2 ביצים גדולות
1 כף גדושה תבלין לקציצות
½ כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הבצל החתוך עד הזהבה
לטחון את חזה העוף, הבצל, החלה ,האפונה והגזר. לתבל בתבלין קציצות, מלח ופלפל, להוסיף את הביצים ולערבב במערבל מזון לקבלת עיסה אחידה.
להכניס למקרר למשך ½ שעה.
לחמן שמן קנולה במחבת רחבה וליצור קציצות (אפשר להיעזר במדידת גודל הקציצה בכף כדורית לגלידה) לטגן ½3 עד 4 דקות מכל צד על אש בינונית. להוציא מן המחבת לצלחת עם ניר סופג.
לקרר כ-5 דקות ולהגיש.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון