חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות טונה דיאטתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות דיאטתיות,קלות להכנה ואפויות בגריל התנור הביתי
קציצות טונה דיאטתיות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות דיאטתיות,קלות להכנה ואפויות בגריל התנור הביתי
הוראות הכנה
מרכיבים
2 קופסאות שימורי טונה במים (מסוננות)
1-קופסא שימורי טונה בשמן צמחי (מסוננת)
1 יחי' תפוח אדמה בינוני, מבושל ומגורר דק בפומפיה
2 יחי' גזר מגוררים דק בפומפיה
1 יחי' בצל לבן קצוץ לקוביות קטנות מאד (או לחילופין-מגורר)
2 שיני שום כתושות
4 גבעולי סלרי קצוצים דק
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה (עלים בלבד)
2 ביצים
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
יוצקים לקערה :
את תכולת קופסאות הטונה, ואת כל שאר המרכיבים. מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם (אפשר ורצוי לטעום את הבלילה).
עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומאפסנים במקרר לשעה לפחות.
מחממים תנור במצב גריל עליון (עדיף טורבו) לחום של 225°c..
מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה. עדיף, על מנת שהנייר לא ייחרך, להרטיב אותו תחילה
בידיים רטובות יוצרים קציצות פחוסות מעט (אני מעדיף בגודל של כדור פינג פונג פחוס)
מכניסים לתנור , לחלק העליון, הקרוב ביותר לגריל ואופים כ-10 דקות או עד להזהבה-השחמה.
מוציאים את התבנית, הופכים את הקציצות לצידן השני ואופים עוד מס' דקות עד להשחמתן.
ניתן להקפיא את הקציצות לשימוש מאוחר יותר. להפשיר בטמפרטורת החדר ולהוסיף חימום למס' שניות במיקרוגל
מגיש: avifux
מקור: עצמי
שתף את המתכון