חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות טונונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות טונונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים ל-12 קציצות:
3 קופסאות טונה משומרת (בשמן או במים) מסוננת היטב
1 כוס פירה קר (מתפוח אדמה גדול אחד)
2 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
קליפה מגוררת דק מ-1/2 לימון
1 כף רוטב סויה ימאסה
מלח ופלפל שחור גרוס
לטיגון:
שמן זית
לרוטב:
1 כוס מים מינרליים או מסוננים
2 כפות מיץ לימון
1 כף רוטב סויה ימאסה
מלח
אופן ההכנה
ההכנה:
מכינים את הקציצות ומבשלים: מערבבים את חומרי הקציצות בקערה.
מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
יוצרים 12 קציצות אובליות ופחוסות. מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית, מוסיפים שמן זית בגובה 1 ס"מ ומטגנים את הקציצות 3-2 דקות מכל צד, עד הזהבה. מעבירים לנייר סופג.
יוצקים מים למחבת נקייה, מוסיפים מיץ לימון, סויה ומלח, מערבבים ומביאים לרתיחה. טועמים ומתקנים תיבול.
מניחים את הקציצות בעדינות ברוטב ומביאים שוב לרתיחה. מבשלים כדקה-שתיים מכל צד, עד שהקציצות מוכנות.
מגיש: רעותי תותי 123
מקור:
שתף את המתכון