חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות ירק אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות ירק אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
קציצות ירק אפויות
המרכיבים:
3 גזרים
3 קישואים
1 בצל קטן
1 כרישה
100 גרם טחינה
1/2 צרור כוסברה
1/2 צרור נענע
1/2 כוס בורגול
1/2 כוס מים חמים
1 כפית זרעי כוסברה
1 כפית זרעי כמון
1/2 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים)
מעט מלח ים
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
משרים את הבורגול ב-1/2 כוס מים חמים.
מרסקים במעבד מזון את הגזרים והקישואים.
קוצצים את הבצל והכרישה דק.
מפרידים את העלים של עשבי התיבול וקוצצים אותם דק.
מערבבים ביחד את כל המרכיבים למעט הפנקו.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים במעט שמן זית.
מכינים קערית עם הפנקו. יוצרים כדורים מתערובת הקציצות, מגלגלים את הקציצות בפנקו ומניחים התבנית.
אופים בתנור שחומם ל-150-180 מעלות במשך 20-30 דקות עד שהקציצות מוכנות.
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון