חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות "כיפתא" מרוקאיות על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כפיתת מרוקאי קציצות בשר על האש
קציצות "כיפתא" מרוקאיות על האש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כפיתת מרוקאי קציצות בשר על האש
הוראות הכנה
מרכיבים
כפיתת- על האש
חומרים הדרושים:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון
1/2 ק"ג בשר טלה שמנוני
2 בצלים גדולים (רצוי טחון עם הבשר)
1/4 צרור פטרוזיליה
1/4 צרור קוסברה
כף גדושה עריסה ביתית
כפית גדושה כמון מזרחי
קמצוץ מוסקט טחון
4-5 שיני שום כתוש
פלפל שחור לפי טעם
כף גדושה שמן בישול
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לערבב את כל החומרים יחד וליצור קציצות בגודל קטן עד בינוני ולהכניס לקרור לשעתיים או ללילה
להניח על האש משני הצדדים כמה דקות עד לקבלת גוון מבושל.
למי שלא מסתדר עם המנגל את אותו הדבר אפשר לעשות בתנור הביתי על תוכנית "גריל", אפשר לשים במולטי שף, ואפשר במחבת ברזל המיוחדת לצלייה על האש.
בכל המצבים- התוצאה טעימה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון