חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות כרישה ברוטב יוגורט, נענע ועירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות כרישה ברוטב יוגורט, נענע ועירית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כרישה
1 ביצה
110 גרם פירורי לחם
1 בצל גדול מגורד סחוט
מלח
פלפל לבן
1 כף שום כתוש
מעט אגוז מוסקט
שמן לטיגון
לרוטב: 4 גבעולי עירית
30 גרם עלי נענע
30 מ"ל שמן זית
מלח
פלפל לבן
1 כפית שום כתוש
1 ליטר יוגורט
אופן ההכנה
קוצצים את הכרישה לפרוסות דקות ומבשלים במים עד לריכוך (כ-25 דקות). מוציאים מהמים ומצננים במים קרים. סוחטים היטב ומוסיפים את שאר חומרי הקציצה (מלח ופלפל לבן לפי הטעם). יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים ב-1 ס"מ שמן שחומם מראש.
להכנת הרוטב, טוחנים את כל החומרים מלבד היוגורט במעבד מזון. מערבבים את התערובת שנוצרה בקערה עם היוגורט.
מגישים את הקציצות חמות מיד כשמוציאים מהשמן (אחרי ספיגה קלה על נייר סופג). מגישים את הרוטב בצד או מעל הקציצות.
מגיש: dylam
מקור: שף דרי בן נבט
שתף את המתכון