חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות כרשה בשר ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים טעים!! אזהרה ! בדרך כלל נטרף ישר מהמחבת לפני שמגישים לשולחן.
קציצות כרשה בשר ותפו"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים טעים!! אזהרה ! בדרך כלל נטרף ישר מהמחבת לפני שמגישים לשולחן.
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 כרשות (רק החלק הלבן)
3 תפוחי אדמה
1/2 ק"ג עוף טחון (אפשר גם בקר או מעורב בקר+עוף)
2 ביצים
1 בצל גדול
פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
מלח, פלפל
1/2 כפית כורכום
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות פירורי לחם מתובלים
אופן ההכנה
לחתוך את הכרישה ואת תפוחי האדמה ולבשל עד לריכוך.
לשפוך את המים מהסיר ולמעוך (כמו לפירה)
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה ולהוסיף לסיר.
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב היטב.
לתת לעיסה "לנוח" כ-10 דקות.
לחמם שמן במחבת , ליצור לביבות ולטגן עד להשחמה.
להניח על ניר סופג לספיגת עודפי השמן.
לטרוף את הלביבות/קציצות בעודן חמות.
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון