הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 כרשות (רק החלק הלבן)
3 תפוחי אדמה
1/2 ק"ג עוף טחון (אפשר גם בקר או מעורב בקר+עוף)
2 ביצים
1 בצל גדול
פטרוזיליה קצוצה
כפית שום כתוש
מלח, פלפל
1/2 כפית כורכום
1 כף אבקת מרק עוף
2 כפות פירורי לחם מתובלים
אופן ההכנה
לחתוך את הכרישה ואת תפוחי האדמה ולבשל עד לריכוך.
לשפוך את המים מהסיר ולמעוך (כמו לפירה)
לטגן בצל קצוץ עד להשחמה ולהוסיף לסיר.
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב היטב.
לתת לעיסה "לנוח" כ-10 דקות.
לחמם שמן במחבת , ליצור לביבות ולטגן עד להשחמה.
להניח על ניר סופג לספיגת עודפי השמן.
לטרוף את הלביבות/קציצות בעודן חמות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון