הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית גדולה
1/2 כוס פרורי לחם
1/2 כוס קמח לבן
2 ביצים
1 בצל גדול קצוץ דק
1/4 כוס שמיר קצוץ
2 כפות נענע קצוצה
1/2 פלפל ירוק חריף
1 כפית גדושה שום כתוש
1 כף אבקת מרק
1 כפית פלפל לבן
2 כפיות כמון
אופן ההכנה
1. בסיר עם מים מרתיחים את פרחי הכרובית עד ריכוך מסננים וקוצצים דק
2. בקערה מערבבים את כל החומרים יחדיו
3. יוצרים קציצות
4. במחבת עם מעט שמן תירס מטגנים עד הזהבה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון