חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות מדהימות ברוטב מתוק בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר מבושלות ברוטב צילי מתוק וריבת ענבים
קציצות מדהימות ברוטב מתוק בסיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר מבושלות ברוטב צילי מתוק וריבת ענבים
הוראות הכנה
מרכיבים
600 ג"ר צוואר בקר טחון
200 ג"ר חזה הודו/עוף טחון
2 ביצים
4 כפות פירורי לחם או 4 פרוסות לחם עבות ללא הקרום שרויות במים שנססחטו
3-4 כפות שמן זית
2 כפית מלח בישול
11/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/4 כפית פפריקה חריפה
1 כפית שום כתוש
(אופציונלי 1 כוס פטרוזיליה או כוסברה )
1 בקבוק צילי מתוק
3 כפות ריבת תפוז
1 כוס מים
אופן ההכנה
לקציצות
1.בקערה לשים את כל החומרים ביחד עד לקבלת עיסה אחידה.
2.מניחים את הקערה עם הבשר לשעה לאיחוד והתפחה (לא במקרר)
3.מכינים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומניחים על תבנית עם נייר אפיה ושולחים להקפאה של 4 שעות לפחות
4.בקערה מערבבים את הרוטב שכולל 1 בקבוק צילי, 3 כפות ריבת תפוז ומערבבים בכוס מים
5. מכניסים את חומרי הרוטב לסיר הבישול האיטי ומפעילים על מקסימום לכשעה לאחר כשעה מוסיפים פנימה את קציצות הבשר מערבבים מעט וממשיכים לבשל על אש גבוהה 4 שעות לפחות עד שהרוטב מסמיך היטב בדרך (מערבבים בעדינות כל שעה )
6. פותחים את מיכסה הסיר כ 30 דקות לפני גמר הבישול להסמכת הרוטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון