חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות מעורבות הודו ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות מעורבות הודו ובשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון + חצי קילו בשר הודו טחון
8 תפוחי אדמה
2 בצל בינוני
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס עבה
2 כפות קמח תפוחי אדמה
4 כפות פירורי לחם (ניתן להמיר בפירורי קמח מצה)
3 ביצה
שמן לטיגון
ניתן להוסיף=
1 כוס פטרוזיליה או כוסברה
2 ניתן להוסיף 100ג"ר גרעינים שחורים קלופים
אופן ההכנה
1. במעבד מזון טוחנים את הבשר, התפוח אדמה והבצל.
2. מוסיפים את יתרת החומרים, מערבבים היטב
3. עוטפים בניילון נצמד ושולחים למקרר לשעה
4. מחממים שמן חצי עמוק במחבת עם חצי בצל בתוכו
5. מוציאים את הבשר מהמקרר ומגלגלים קציצות לצורת אליפסה.
6. מתחילים לטגן על אש רגילה עד שהקציצות משחימות.
7. שמים על נייר סופג ונהנים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון