הוראות הכנה
מרכיבים
6 מצות
3 קישואים טריים מגוררים גס
¼ כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 ביצים
½1 כוסות חלב
100 גרם גבינת פטה מפוררת
⅓ כוס צנוברים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
שוברים את המצות לפיסות קטנות ומניחים בקערה. סוחטים היטב את הקישואים המגוררים. מוסיפים לקערה את כל יתר החומרים (למעט השמן) ומערבבים לתערובת אחידה ונזהרים לא למעוך ולפורר לגמרי את המצות. צרים מהתערובת קציצות שמנמנות ועגולות. יוצקים למחבת את שמן הזית. כאשר השמן חם מכניסים פנימה את הקציצות לטיגון של 3 דקות מכל צד להשחמה נאה.
מגיש:
מקור: שף ישראל אהרוני
שתף את המתכון