הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עוף טחון
¼ ק"ג כרישה
1 בצל
1 תפוח אדמה
3 ביצים
מלח, פלפל
מיץ מ-1 לימון
פלחי לימון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את החלקים הלבנים של הכרישה ומבשלים ביחד עם הבצל השלם. כאשר הירק עשוי למחצה מוסיפים את הסלרי ואת תפוח האדמה. כשהם מבושלים שמים במסננת כדי שיתנקזו.
טוחנים במטחנת בשר (או בפוד פרוססור).
ממערבבים בקערה את הבשר, מלח, פלפל, 2 ביצים ביחד עם תערובת הכרישה ולשים.
צרים קציצות קטנות, טובלים בביצה טרופה , ומטגנים בשמן חם. עד שמזהיבות ופריכות.
לפני ההגשה יוצקים קצת מיץ לימון ומגישים עם פלחי לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון