חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עוף עם פיסטוקים ברוטב לימוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות עם שלוב של פיסטוקים, מטוגנות ואח"כ מבושלות ברוטב לימוני הנותן להם טעם brמיוחד.
קציצות עוף עם פיסטוקים ברוטב לימוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות עם שלוב של פיסטוקים, מטוגנות ואח"כ מבושלות ברוטב לימוני הנותן להם טעם brמיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לקציצות:
750 גרם חזה עוף טחון
1 בצל גדול, קצוץ דק
1 ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
3 כפות שמן זית
1 כוס פטרוזיליה (או כוסברה), קצוצה דק
חצי כוס פיסטוקים , קלופים
מלח
פלפל שחור, טחון טרי
לציפוי:
1 כוס פירורי לחם
שמן זית לטיגון
לרוטב:
1/3 כוס מיץ לימון, סחוט טרי
¼ כוס שמן זית
1 כוס מים
מלח
פלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה גדולה את החומרים לקציצות לתערובת אחידה. צרים מן התערובת קציצות עגולות ושמנמנות.
2. מצפים את הקציצות בפירורי לחם ומטגנים בשמן זית משני הצדדים עד שהן מזהיבות.
3. שמים בסיר רחב את חומרי הרוטב ומביאים לרתיחה. מכניסים את הקציצות לסיר עם הרוטב ומבשלים יחד כ-20 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: אהרוני ידיעות אחרונות
שתף את המתכון