חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות פראסה - לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות פראסה - לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כרישות גדולות, רק החלק הלבן
3 מצות
4 ביצים
250 גרם חזה עוף טחון
מלח, פלפל, קצת כורכום או חוואייג'
שמן לטיגון
אופן ההכנה
רוחצים את הכרישה ופורסים לטבעות, מבשלים במים מומלחים קלות במשך כ-10 דקות
מוציאים את הכרישה בכף מחוררת למסננת, כדי שיתנקזו ממנה כל הנוזלים
לתוך הסיר עם מי הבישול מפוררים את שלושת המצות, שוברים לשברים גסים
מניחים לספוג את נוזלי הבישול כחמש דקות. סוחטים את הכרישה מנוזליה, ושמים בקערה
סוחטים היטב את שברי המצה מהנוזלים, ומוסיפים לקערה, מוסיפים את חזה העוף הטחון, הביצים והתבלינים. לשים ביד את כל המרכיבים לתערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת גדולה, ומטגנים קציצות שטוחות - בערך כף גדושה של התערובת לכל קציצה, הופכים לצד השני כשמזהיב מוציאים על נייר סופג.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון