חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת לקציצות: 1 וחצי כוס יוגורט, מעט שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, רבע כוס נענע קצוצה, br 2 שיני שום כתוש, מעט מלח ופלפל.
קציצות קישואים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת לקציצות: 1 וחצי כוס יוגורט, מעט שמן זית, 2 כפות מיץ לימון, רבע כוס נענע קצוצה, br 2 שיני שום כתוש, מעט מלח ופלפל.
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 8 קישואים מגוררים וסחוטים מהנוזלים
2. 100 ג"ר גבינת פרמזן מגוררת או טל העמק
3. 100 ג"ר גבינת פטה
4. 100 ג"ר שקדים קצוצים ( לא הכרחי )
5. 1 בצל קצוץ
6. 3 שיני שום קצוץ
7. ½ עד ¾ כוס פירורי לחם
8. ½ כוס נענע
9.½ כוס פטרוזיליה
10. 1 ביצה
11. מעט מלח ופלפל לבן
12. פירורי לחם לטיגון
אופן ההכנה
1. לאחד את כל התערובת לאחידה וחלקה
2.ליצור קציצות די הדוקות בידיים רטובות מעט.
3. לטבול את הקציצות בפירורי לחם ולטגן.
4. תוספת מומלצת ביותר רשומה למעלה בהקדמה .
תאכלו ותהנו.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון