חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות קלות-טעים מאד!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות רכות וטעימות (בעיקר מיד אחרי הטיגון) brתוספת הפטרוזיליה מעשירה את הטעם והגוון.
קציצות קלות-טעים מאד!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות רכות וטעימות (בעיקר מיד אחרי הטיגון) brתוספת הפטרוזיליה מעשירה את הטעם והגוון.
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם בשר מס' 5 (או 6 )
1 תפוח אדמה בינוני- מבושל וקלוף
2 פרוסות לחם כפרי
1 בצל בינוני
1 ביצה
1 כפית תבלין "מעורב ירושלמי"
1/2 כוס פטרוזיליה (עלים קצוצים דק)
1/2 כפית מלח דק
1/2 כוס מי סודה (לא אבקת סודה לשתיה!)
שמן קנולה לטיגון
אופן ההכנה
לנקות את הבשר משומנים מיותרים ועור.(אם קפוא- להפשיר לילה קודם במקרר) לחתוך לפרוסות בעובי של 2 -3 ס"מ בערך ,לטחון במכונת בשר טחינה גסה. לקלף ולחתוך בצל לקטעים גדולים ולטחון אחרי הבשר.לטחון את תפוח האדמה המבושל , להשרות את הלחם במים עד שנרטב. להוציא ולסחוט היטב ביד. לטחון אחרי תפוח האדמה.
להעביר את החמרים הטחונים לקערת המערבל ולהוסיף את שאר המרכיבים (חוץ ממי הסודה)
לערבל עד קבלת עיסה אחידה , להוסיף את מי הסודה ולערבב עוד מעט עד שהעיסה חלקה.
להעביר למקרר לחצי שעה קרור לספיגת הטעמים.
לחמם שמן המחבת גדולה - כאשר השמן חם - לטגן קציצות 3 דקות מכל צד ,(לכסות את המחבת במכסה כדי למנוע התזה ) עד שמשחימות יפה.
להוציא על צלחת מרופדת בניר סופג ולהניח את הקציצות עליו לכסות בשכבה נוספת של ניר סופג. לחזור על הפעולה עד גמר התערובת (כ-16 יח')
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון