הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו שווארמה טחון
1/2 חבילת פטרוזליה קצוצה (רק העלים) במעבד מזון
1/2 חבילה כוסברא קצוצה ( רק העלים) " "
בצל גדול קצוץ דק במעבד מזון
רבע לחם מושרה במים (רק הלבן) אפשר במקום פירורי לחם
ביצה
מלח
בזר ( תבלין )
לטיגון:
ביצה + כפית רסק עגבניות
צלחת קמח
לרוטב:
בצל קצוץ
3 כפות רסק עגבניות
כף פפריקה מתוקה
מים
אופן ההכנה
לערבב את כול החומרים ( את הלחם יש לסחוט מהמים לפני) שלא ידבק לידיים
ויוצרים קציצות.
לחמם במחבת שמן
לערבב בצלחת ביצה + כף רסק וקצת מים
בצלחת ניפרדת לשים קמח.
לקחת קציצה לשים בעדינות קמח בשני הצדדים ואח"כ את הביצה
ולטגן ( ככה את כול הקציצות.)
בסיר
לחמם קצת שמן להוסיף את הבצל עד שיזהיב
להוסיף כף פפריקה מתוקה
את הרסק +חצי כוס מים
לערבב
להוסיף כמה קציצות שרוצים ולבשל 45 דק'
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון